Taalloket staat op de informatiemarkt van de VU Introductiedagen

Vanaf woensdag maken nieuwe studenten kennis met de Vrije Universiteit tijdens de introductiedagen. Woensdag wordt er afgetrapt met een informatiemarkt, om alles wat met de VU te maken heeft te leren kennen. Kom langs bij de stand van Taalloket voor een bieropener voor aan je sleutelbos en win met ons taalspel.

Taalspel

Tijdens de informatiemarkt zal Taalloket aanwezig zijn met een eigen stand. Hier ontvang je alle informatie over onze cursussen, over de verplichte taaltoets en kun je deelnemen aan ons taalspel. Voor het taalspel halen we een klassieker van stal: Pim Pam Pet. Hoeveel goede antwoorden geef jij in 60 seconden? Voor de beste kandidaten hebben we waardebonnen klaarliggen, te besteden bij The Basket. Zo kun je direct nieuwe vrienden maken op het terras. Zien we je woensdag?

Wat is Taalloket?

Taalloket is onderdeel van het Taalcentrum-VU en voert onder andere het taalbeleid van de Vrije Universiteit uit. Daarnaast verzorgen we academische taalcursussen in het Nederlands en Engels en kun je bij ons beginnerscursussen voor een vreemde taal volgen.