Onlinecursus Spelling

Twijfel je wel eens aan de juiste spelling als je schrijft? Bespaar tijd: doe de online spellingcursus en schrijf correct Nederlands. Doe eerst de spellingtest om te bepalen hoe goed je thuis bent in de Nederlandse spelling, en oefen met alle struikelblokken.

In de online spellingcursus leer je op een prettige en laagdrempelige manier alles over de belangrijkste Nederlandse spellingonderwerpen. Denk aan werkwoordspelling (gebeurd/gebeurt), Engelse werkwoorden, hoofdletters en kleine letters, 'aan elkaar of los' en afkortingen.

Start je deze cursus in de maanden juli, augustus of september? Dan gaat de volledige opbrengst naar Unicef. Meer informatie over deze actie vind je hier.

Over de Onlinecursus Spelling

Programmaonderdelen Vooraf: online spellingtest Een eerste meting waarin je toetst wat je al weet en wat nog niet. Gerichte oefeningen op basis van de eerste meting Oefenmodules spelling Korte, praktische theorie De belangrijkste regels voor correct Nederlands Begrijpelijke uitleg van spellingstruikelblokken Zelf aan de slag in oefeningen en spellingtests Spellingtraining voor drie maanden Maak de oefeningen gedurende drie maanden zo vaak als je wilt. Extra oefenen met d's en t's? Het kan altijd. Helemaal klaar met oefenen? Maak dan de eindtoets.

De onlinecursus spelling is bedoeld voor iedereen die op een flexibele en laagdrempelige manier zijn kennis van de Nederlandse spelling wil testen en opfrissen.

De kosten voor de onlinecursus spelling bedragen € 30,-. Maak eenvoudig je eigen account aan, betaal met iDeal voor de cursus en ga aan de slag! Je inlog is drie maanden geldig. In de maanden juli, augustus en september gaat de volledige opbrengst naar Unicef.

1. Maak je eigen profiel aan in onze online leeromgeving.
2. Klik op de activatielink in de mail die je van ons ontvangt.
3. Ga naar de cursuspagina. Log in met de gegevens die je zojuist hebt gemaakt.
4. Klik op de knop ‘Koop deze cursus’, selecteer je bank en betaal via iDeal. Zodra je betaling is verwerkt, kun je opnieuw naar de cursuspagina.
In de onlinecursus spelling fris je in je eigen tempo je kennis op van de belangrijkste spellingregels. Het resultaat is dat je weet hoe je correct Nederlands schrijft: zonder fouten met d’s en t’s of andere spellingproblemen.