Summerschool Academic English

De Summerschool Academic English is dé cursus om je Engels te verbeteren voor je Engelstalige studie. Je leert alles wat je moet weten om succesvol te kunnen deelnemen aan een Engelstalige opleiding aan de VU. Je werkt aan de woordenschat die je nodig hebt, je vergroot je luistervaardigheid en ontwikkelt je spreekvaardigheid. De cursus heeft ook een culturele component:  hoe lever je een effectieve bijdrage in colleges en werkgroepen?

Inhoudsopgave

Over de Summerschool Academic English

Je leert een taal alleen door er tijd in te steken. Daarom bereid je je online voor. Je krijgt een inlog op onze leeromgeving www.digitaaltraining.nl en werkt aan oefeningen,  oefenvideo’s en tests. In de zomer, voordat jouw studie weer begint, krijg je intensieve taaltraining in een groep met medestudenten. Dat gebeurt op de VU. Elke dag heeft vier lesuren.

Wat leer je?

Na de cursus ben je voldoende toegerust voor deelname aan Engelstalige colleges en werkgroepen. Ook heb je het zelfvertrouwen om de international classroom in te stappen. Een greep uit het programma:

  • Luistervaardigheid: wat zegt die docent?
  • Uitspraaktraining en fluency
  • Interactie in discussies
  • Woordenschatoefening en toetsing woordenschat
  • Basisgrammatica: correcte zinsbouw
  • Vragen stellen en vragen beantwoorden tijdens college

 

Niveau

Deze cursus is bedoeld voor studenten die op academisch niveau Engels (gaan) gebruiken. Dit kan zowel een bachelor als master zijn. Ze hebben voorkennis van het Engels op niveau B1+.

Online intake

Na je inschrijving ontvang je inloggegevens voor onze online leeromgeving. Hierop vul je online een intakeformulier in. Ook upload je een gesproken tekst. De docent luistert jouw fragment af voorafgaand aan de cursus.

Meld je aan