E-LEARNING SPELLING

Twijfel je wel eens aan de juiste spelling als je schrijft? Bespaar tijd: doe de E-learning Spelling en schrijf correct Nederlands. Doe eerst de spellingtest om te bepalen hoe goed je thuis bent in de Nederlandse spelling, en oefen daarna met alle struikelblokken.

In deze online spellingcursus leer je op een prettige en laagdrempelige manier alles over de belangrijkste Nederlandse spellingonderwerpen. Denk aan werkwoordspelling (gebeurd/gebeurt), Engelse werkwoorden, hoofdletters en kleine letters, 'aan elkaar of los' en afkortingen.

Over de E-learning Spelling

  • Vooraf: online spellingtest. Dit is een eerste meting waarin je toetst wat je al weet en wat nog niet, gevolgd door gerichte oefeningen op basis van deze eerste meting.
  • Oefenmodules spelling: werkwoordspelling, de tussen-n, hoofdletters, meervoud met apostrof, etc.
  • Korte, praktische theorie en begrijpelijke uitleg van spellingstruikelblokken
  • Zelf aan de slag met oefeningen en spellingtests. Maak de oefeningen gedurende drie maanden zo vaak als je wilt. Extra oefenen met d's en t's? Het kan altijd.
  • Helemaal klaar met oefenen? Maak dan de eindtoets.

De E-learning Spelling is bedoeld voor iedereen die op een flexibele en laagdrempelige manier zijn kennis van de Nederlandse spelling wil testen en opfrissen.

De E-learning Spelling kost € 50,-. Maak eenvoudig je eigen account aan, betaal met iDeal voor de cursus en ga aan de slag! Je inlog blijft daarna drie maanden geldig. 

1. Maak je eigen profiel aan in onze online leeromgeving.
2. Klik op de activatielink in de mail die je van ons ontvangt.
3. Ga naar de cursuspagina. Log in met de gegevens die je zojuist hebt gemaakt.
4. Klik op de knop ‘Koop deze cursus’, selecteer je bank en betaal via iDeal. Zodra je betaling is verwerkt, kun je opnieuw naar de cursuspagina.

In de E-learning Spelling fris je in je eigen tempo je kennis op van de belangrijkste regels voor correct Nederlands. Hierna vermijd je fouten met d’s en t’s en andere spellingproblemen.