Inhaalsessie taaltoets Nederlands en Engels

Voor wie?
Heb jij de taaltoets van de VU in september 2020 gemist? Schrijf je dan in voor de inhaalsessie. Dit is de laatste mogelijkheid om de taaltoets te maken in academisch jaar 2020-2021.

Planning
Datum: donderdag 29 oktober 2020
Tijdstip: 18.00-20.00 uur
Locatie: thuis (via Testvision)

Geen herkansing
De inhaalsessie is geen herkansing. Als je de taaltoets al hebt gemaakt in september 2020, dan kun je niet opnieuw deelnemen.

Nederlands of Engels

Tijdens de inhaalsessie kun je de taaltoets Nederlands of de taaltoets Engels inhalen. Welke toets jij moet maken, wordt bepaald door je opleiding. 

Dyslexie, functiebeperking of chronische ziekte?
Heb je een beperking? Bijvoorbeeld een lichamelijke handicap, chronische ziekte, dyslexie of een psychische beperking? Dan kun je extra tijd krijgen om de toets te maken, of een aangepaste werkplek. 

Als bij de VU bekend is dat je extra tijd voor toetsen nodig hebt, krijg je ook bij de taaltoets extra tijd (30 minuten). Je hoeft dan niets te doen. 

Inschrijven
Je kon je tot en met woensdag 21 oktober inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Als je je niet hebt aangemeld, maar wel de toets gemist hebt, ben je nog steeds welkom bij de inhaalsessie. Je krijgt dan geen bevestiging meer, maar kunt gewoon op 29 oktober 18.00 inloggen op Testvision.

Inschrijfformulier